Mirjam van Gelderen? Wie is dat nou weer?

De persoon achter de schrijver

Die persoon heet Mirjam van Gelderen. Eénenveertig jaren jong en al een groot deel daarvan actief als schrijver. Al dat schrijven is leuk, maar wat ik doe naast het schrijven?

Investeren in mezelf. Want, wie schrijft, die blijft! Daarom schrijf ik bijna alle dagen. Webteksten,  EMVI plannen voor openbare aanbestedingen en diverse interne en externe bedrijfscommunicatie. Tekstvertalingen? Een hele website omzetten in het Engels? Of juist vanuit het Duits naar het Nederlands? Ook daarvoor ben je bij mij aan het goede adres. Maar ik schrijf ook artikelen, productbeschrijvingen, blogs en columns. Waarbij ik mezelf af en toe graag even fijn voor het blok zet. Mezelf uitdaag met het ‘tegen het plafond’ aan schrijven. Of er net even doorheen soms, voor net even dat beetje extra teksteffect.

Uitdagingen maken het leven extra interessant

Naast mijn werk voor diverse opdrachtgevers (Stichtingen, webshops, aannemers, groothandel etc.) werk ik aan een fictief verhaal dat zich afspeelt in de Hanzetijd, waarvoor ik samen met mijn echtgenoot al diverse Europese landen en steden bezocht heb. Zonder onderzoek geen goed verhaal. En ik wil eigenlijk vooral alleen maar goede verhalen schrijven. Dat daar dan af en toe een reis naar het buitenland bijhoort lijkt mij alleen maar heel mooi meegenomen. Toch?

Wil je meer informatie? Ga dan even naar de pagina’s porfolio of tekst. Of neem een kijkje op mijn LinkedIn profiel.

Nou, dat is het wel denk ik. Voor de ultieme beeldvorming staat er ook nog even een foto van mijzelf onderaan de pagina, dan is het plaatje compleet. Mirjam van Gelderen herself. Jullie eigen woordenschat! En voor de kennismaking met meer inhoud verwijs ik iedereen met liefde door naar mijn telefoon, mijn e-mail en mijn aanwezigheid overal en nergens.

Hartelijke groet!

Mirjam van Gelderen

Copywriter, (web)tekstschrijver en woordenschat


Cookies en persoonsgegevens

Op deze website worden cookies geplaatst door Google Analytics. Deze cookies plaatst het programma op je computer voor het achterhalen van technische gebruiksgegevens van deze website. Welke pagina’s worden bezocht? Hoe lang en door hoeveel mensen? Deze gegevens zijn nuttig voor het optimaliseren van een website. Mirjam Schrijft heeft een verwerkingsovereenkomst met Google afgesloten, wat inhoudt dat er door Google geen van jouw data verzonden mogen worden naar aanvullende diensten.

Cookies kun je zelf van je computer verwijderen door naar de instellingen van je Web Browser te gaan. Klik hier op het onderwerp ‘Geschiedenis’ en ‘Browsergegevens’. Wanneer je kiest voor het wissen van je geschiedenis of browsergegevens, dan worden de door Google Analytics geplaatste cookies weer verwijdert van je computer.

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.