Mirjam van Gelderen …? Wie is dat nou weer?

De persoon achter de schrijver

Die persoon is Mirjam. Veertig jaren jong en al een groot deel daarvan actief als schrijver. Eerst hobbymatig, later steeds meer als professional. Al dat schrijven is leuk, maar af en toe even iets anders tussendoor is ook niet onaardig. Wat ik doe naast het schrijven?

Vooral veel buiten bezig zijn. Fietsen, wandelen, paardrijden en tuinieren vormen wel de hoofdmoot. Liefst in gezelschap van mijn man. En als die er niet is? Dan neem ik lekker de hond mee. En na al die gedane arbeid is het goed rusten. Daarom houd ik me ook ‘errug’ graag bezig met espresso’s maken, espresso’s drinken, eten, slapen en vrolijk zijn!

En met investeren in mezelf. Want, een slimme meid…. Juist! Wie schrijft, die blijft en daarom schrijf ik bijna alle dagen. En in allerlei soorten en maten. Webteksten, maar ook artikelen, blogs en ik werk aan een boek over de heldhaftige, historische Hanzetijd.

Nou, dat was het wel denk ik. Voor de ultieme beeldvorming staat er ook nog even een foto van mijzelf onderaan de pagina, dan is het plaatje compleet. Mirjam van Gelderen herself. Jullie eigen woordenschat! En voor de kennismaking met meer inhoud verwijs ik iedereen met liefde door naar mijn contactformulier, mijn telefoon, mijn e-mail en mijn aanwezigheid overal en nergens.

Hartelijke groet!

Mirjam van Gelderen

Copywriter, (web)tekstschrijver en woordenschat

Weboptimalisatie, webtekst, SEO

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.