Blogs en video's zijn topweboptimalisatie 

Een goedgeschreven en onderhouden blog versterkt ook jouw website. Net zoals een informatieve video dat doet. Blogs en filmpjes staan niet 'zomaar toevallig' op heel veel sites. Waarom staan ze daar? Hoort zoiets alleen thuis op websites van jongerenorganisaties of is het ook een absolute aanrader voor jou eigen, zakelijke website?

Het antwoord is: ja! Blogs en video's zijn goed voor je site. En een blog mag ook best een andere naam hebben. Noem de pagina: 'Nieuwsbrief' of 'Extra'.  De naam zegt niet alles. Het resultaat des te meer! Een blogpagina verhoogt het aantal bezoekers van je website aanzienlijk. En dat niet alleen. De bezoekers blijven door het lezen van interessante teksten ook nog eens veel langer op jouw website hangen.

blog; website blog; blogger

Bloggen haalt je website letterlijk omhoog

En dan komt de clou: Zoekmachines zijn dol op websites die veelvuldig en ook nog eens lang bezocht worden.

En op websites waar heel regelmatig iets substantieels en nieuws aan toegevoegd wordt. Een blogpagina  bijhouden zal jouw website letterlijk omhoog brengen in de zoekmachineresultaten. Maar dat niet alleen. Een blog maakt je website ook veel interessanter voor bezoekers. Mensen zijn van origine nu eenmaal vrij nieuwsgierig, ze leren snel en wanneer je publiek eenmaal ontdekt heeft dat er op jouw site heel regelmatig nieuwtjes te vinden zijn, dan komen ze terug voor meer!  

blogtekst
blogger gezocht
bloggen; webteksten; nieuwsbrief

Laat je blog nalezen of schrijven door Mirjam

Een blog, nieuwsbrief of extra uitgelicht deel op je website werkt. Spreek je publiek aan en vertel hen nieuwtjes! Haal nog meer voordeel uit je website. Plaats er (blog)informatie op! Een blog levert je het meeste op wanneer je het regelmatig opfrist. Vaak nieuwe Web Content toevoegen is het devies. Onontbeerlijk voor kwalitatief hoge weboptimalisatie en goede SEO resultaten. Maar ook tijdrovend. Tenzij je blogteksten laat nakijken of (her)schrijven door een professionele (web)tekstschrijver zoals ik. Ik schrijf al jaren blogs. Informatief, wervend, vlot en over vrijwel elk onderwerp. 

blogger; blogtekst; informatie

Vraag blog info aan bij Mirjam Schrijft

Aansprekende teksten die ook nog eens informatief zijn. Wie wil dat niet? Jij bepaalt het onderwerp van je blog. Ik schrijf het. In goed overleg uiteraard. Inspiratie nodig? Vraag het aan Mirjam! Ik heb ervaring. Maak je publiek nieuwsgierig en haal je bezoekers naar je pagina.

Ik schrijf al jarenlang blogsteksten. Persoonlijke blogs onder eigen naam, maar ook anonieme blogs in opdracht. Vlot leesbare teksten, puur informatieve teksten, zakelijk strak of juist met een vleugje humor. Voorbeeld nodig? Ga naar: Mirjam van Gelderen schrijft voor Stichting Vuurvrouw voor een paar voorbeelden van heel persoonlijke blogs van Mirjam zelf.

Meer informatie of een offerte nodig? Vraag het aan! Via deze e-mail link bijvoorbeeld.  Of stuur een bericht, vul het contact formulier in of bel: 06 - 1221 9896. Kijk voor alle andere mogelijkheden die ik je bied op de pagina's copy en web.