Blogs en video's zijn topweboptimalisatie 

Een goedgeschreven en onderhouden blog versterkt je website. Net zoals een informatieve video dat doet. Blogs en filmpjes staan niet 'zomaar toevallig' op heel veel sites. Waarom staan ze daar? En is het ook een absolute aanrader voor jou eigen website?

Het antwoord is: ja! Blogs en video's zijn goed voor je site. En een blog mag ook best een andere naam hebben. Noem de pagina: 'Nieuwsbrief' of 'Extra'. De naam zegt niet alles. Het resultaat des te meer! Een blogpagina verhoogt het aantal bezoekers van je website aanzienlijk. En dat niet alleen. De bezoekers blijven door het lezen van interessante teksten ook nog eens veel langer op jouw website hangen.

En dat vindt Google dan weer interessant. Goede, informatieve blogs zijn top voor SEO. Elke website wordt beter gevonden door het regelmatig plaatsen van actuele blogs. Doe je voordeel met deze informatie en vraag gewoon eens naar de mogelijkheden bij Mirjam.

blog; website blog; blogger

Bloggen haalt je website letterlijk omhoog

De clou is: zoekmachines zijn dol op websites die vaak en lang bezocht worden.

En op websites waar heel regelmatig iets nieuws aan toegevoegd wordt. Een blogpagina  bijhouden zal je website letterlijk omhoog brengen in de zoekmachineresultaten. Maar dat niet alleen. Een goede en aansprekende blog maakt je website ook veel interessanter voor bezoekers. Mensen zijn van origine nu eenmaal vrij nieuwsgierig. Ze leren snel en wanneer je publiek eenmaal ontdekt heeft dat er op een site heel regelmatig nieuwtjes te vinden zijn, dan komen ze terug voor meer!

blogtekst
blogger gezocht
bloggen; webteksten; nieuwsbrief

Laat je blog nalezen of schrijven door Mirjam

Een blog, nieuwsbrief of extra uitgelicht deel op je website werkt. Spreek je publiek aan en vertel hen nieuwtjes! Haal nog meer voordeel uit je website. Plaats er (blog)informatie op. Een blog levert je het meeste op wanneer je het regelmatig opfrist. Vaak nieuwe Web Content toevoegen is het devies. Ideaal voor prima weboptimalisatie en hele fijne SEO resultaten. Maar, het schrijven van blogs is best wel tijdrovend. Tenzij je blogteksten laat nakijken of (her)schrijven door een professionele (web)tekstschrijver zoals ik. Ik schrijf al jaren blogs. Informatief, wervend, vlot en over vrijwel elk onderwerp.

blogger; blogtekst; informatie

Vraag een blog aan bij Mirjam Schrijft

Aansprekende teksten die ook nog eens informatief zijn. Wie wil dat niet? Jij bepaalt het onderwerp van je blog. Ik schrijf het. In goed overleg uiteraard. Inspiratie nodig? Vraag het aan Mirjam! Ik heb ervaring. Maak je publiek nieuwsgierig en haal meer bezoekers naar je pagina.

Voorbeelden nodig? Ga naar: Mirjam van Gelderen schrijft voor Stichting Vuurvrouw voor een paar voorbeelden van heel persoonlijke blogs van Mirjam zelf. Of bekijk wat van mijn informatieve blogs op de website Paardenvoer.nl.

Meer informatie of een offerte nodig? Vraag het aan! Via deze e-mail link bijvoorbeeld.  Of stuur een bericht, vul het contact formulier in of bel: 06 - 1221 9896. Kijk voor alle andere mogelijkheden die ik je bied op de pagina's copy en web.