SEARCH ENGINE OPTIMIZATION

SEO

LinkedIn 
Portfolio

 

Mirjam Schrijft: Zoekmachine optimalisatie

SEO, is dat een modewoord of zit er toch iets meer achter? Het laatste. Search Engine Optimalization is niet voor niets een kreet die in elk goed doordacht marketing concept komt bovendrijven. Het wereldwijde web bestaat uit miljarden websites. En tussen al die websites wil jij die van jou laten opvallen. Hoe doe je dat? Met Mirjam Schrijft! Hier vind je alles wat je nodig hebt voor zoekmachine optimalisatie onder één dak:

  • Ontwerp en ontwikkeling van Word Press websites
  • Kennis en kunde op het gebied van diverse zoekmachine optimalisatie technieken
  • Professionele en SEO technisch sterk geschreven teksten

Mirjam is een professionele copywriter, tekstschrijver en SEO specialist met ruime mate van ervaring. Laat mij jouw website en/of webteksten optimaliseren en breng samen met mij je site naar een nog hoger niveau. 

Word Press webdesign 

Ik schrijf al jaren. Van blogs tot notulen en verslagen. Van webteksten, SEO sterk verbeterde teksten tot complete productverhandelingen. En al doende ontdekte ik iets: Websites ontwikkelen, bouwen en inrichten met SEO sterke teksten is mooi werk! 

Voor wat jou als lezer betreft zijn er in mijn ogen twee opties:

  1. Je vindt websites maken en bijhouden ook mooi werk! Maar heb je er zelden tijd voor...
  2. Je vindt websites maken en bijhouden helemaal geen mooi werk. En je hebt er zelden tijd voor...

In beide gevallen is de slimste oplossing: Vraag het aan Mirjam!

Word Press biedt veel mogelijkheden en toepassingen voor het SEO (nog) sterker maken je website. Ik heb kennis van en ervaring met Word Press sites. Benut die kennis en kunde en vraag naar de mogelijkheden voor je eigen site via de onderstaande e-mail link:

Mail Mirjam.

 

 

 

SEO technieken

Zoekmachine optimalisatie omvat meerdere facetten. Benut je die optimaal, dan  behaal je het allerbeste resultaat. Met jouw website bovenaan op de zoekresultatenranking van de diverse zoekmachines.

Ik schrijf mijn webteksten volgens een meetbaar concept. Voor elke webpagina zorgvuldig de juiste woorden afwegen en  zorgvuldig plaatsen. Dat is waar jij beter van wordt. Precies de juiste zoekwoorden schrijven op precies de goede plek. Daar draait het in een webtekst van Mirjam om.

Waarbij de leesbaarheid voor de lezer natuurlijk altijd eerste prioriteit heeft. Teksten bijslijpen dus. Net zo lang totdat ze zowel voor jouw lezers als voor de zoekmachines helemaal optimaal geschreven zijn. 

Met het allerbeste positieve marketingresultaat! Jouw site wordt goed gevonden door je doelgroep. Je publiek.

Kijk voor meer informatie over mijn schrijverskwaliteiten op de volgende pagina's:

Copy Copy en Tekst Tekst

SEO sterke teksten

Een tekst is pas goed als hij je lezer raakt. Je lezers aanzetten tot actie en/of laten nadenken over jouw product, dienst, visie of ideeën. Dat is het principe achter elke goedgeschreven tekst. 

Zoek je de beste teksten voor jouw website? Of voor een heel ander (gedrukt) medium? Mirjam Schrijft het voor je! Van een copywriter zoals ik mag je kwaliteit verwachten. Werk vanuit een concept. Werk dat resultaatgericht en meetbaar is.

Sterk geschreven webteksten zijn ook resultaatgericht en meetbaar. Wanneer een tekst SEO perfect is, dan zie je dat meteen terug in je website statistieken. Die schieten omhoog! Voor mij als (web)tekstschrijver is het puzzelen, schaven en schuren met woorden de uitdaging. Net zo lang volhouden tot ik een positief resultaat boek! Dat is wat ik voor je doe. 

Zoek je ervaringen van anderen met Mirjam Schrijft? 

Kijk verder op de pagina's: Referenties en Portfolio.