Tekstredactie, correctie en advies

Zelf een tekst schrijven is heel goed mogelijk. Heel slim zelfs. Jij weet als deskundige immers het allerbeste welke boodschap je op je publiek wil overbrengen. Maar, raakt jouw tekst je publiek uiteindelijk ook echt? Spreken je teksten het publiek aan en nemen ze jouw boodschap goed in zich op? Of nog beter, dóen ze er daadwerkelijk iets mee? Wat je jezelf altijd af moet vragen bij het schrijven van een tekst is het volgende: Is hij passend voor je doelgroep? Goede tekstredactie geeft antwoord op die vraag.

tekstredactie

Bereik meer, laat je teksten checken

Vragen over het daadwerkelijk bereiken van je publiek zijn vragen die jij jezelf misschien regelmatig stelt. Je weet wat je wil vertellen en aan wie, maar hoe doe je dat op de beste manier? Juist dan is het fijn als er even iemand met je meekijkt. Een professionele tekstschrijver en copywriter zoals Mirjam weet hoe je jouw publiek nog net even iets beter bereikt. Soms is een paar woorden omdraaien of een zin net even iets anders formuleren al voldoende. Het redigeren en corrigeren van teksten is een activiteit die ik uitstekend beheers. Ik lees en analyseer teksten snel. Laat mij eens naar jouw teksten kijken met mijn getrainde schrijversblik. Slaan ze aan? Of is hier en daar nog wat bijschaven beter voor het behalen van het maximale resultaat?

tekstschrijver, tekstredactie
tekstcorrectie, tekstredactie
webteksten, tekstredactie

Adviseren en redigeren

Ben je bang dat tekstadvies of tekstredactie veel extra kosten met zich meebrengt? Bedenk je dan eerst eens hoeveel meer een fijn geschreven, aansprekende tekst je oplevert. Zet daar dan het tarief voor de tekstredactie tegenover en verbaas je over het rendement! Teksten laten redigeren brengt vooral veel op. Laat jouw eigen teksten redigeren door Mirjam en haal het maximale resultaat uit je teksten. Waarom speciaal door Mirjam laten redigeren? Ik werk snel, accuraat, gedreven en doelgericht. Dat zie je duidelijk terug in unieke, heldere en pakkende teksten. Voorbeelden? Bekijk ze via de pagina Portfolio. Aanbevelingen vind je op mijn LinkedIn pagina.

Vraag vrijblijvend een offerte aan via de maillink: offerte.