Web

webdesign; webredactie
webtekst; weboptimalisatie
weboptimalisatie; WordPress website
weboptimalisatie; webteksten

Mirjam Schrijft Webteksten

Modern webdesign en goed toegepaste SEO (zoekmachine weboptimalisatie) strategieën vormen de basis bij Mirjam Schrijft. Het schrijven en redigeren van webteksten (content) zijn mijn specialiteit! Ik ben zowel copywriter als tekstschrijver.

Meer informatie over beide schrijfkwaliteiten vind je op de volgende pagina's:

Copy Copy en Tekst Tekst

Webteksten

Mirjam schrijft snel en accuraat kersverse webteksten voor je als je dat wil. Heb je al teksten? Laat ze eens nalezen en redigeren. Goede tekstredactie levert je zoveel meer op voor wat de optimalisatie van jouw website betreft. Even een paar woorden net even anders neerzetten is soms al genoeg voor de beste weboptimalisatie. Ik stel vaak net die ene vraag die nodig is om meer resultaat uit je teksten te halen. Maak er gebruik van! Regelmatig je webteksten laten actualiseren en optimaliseren geeft per definitie meerwaarde aan elke website. Ook aan die van jou.

Ervaring, opleiding en referenties

Natuurlijk zeggen woorden veel. Alles eigenlijk. Maar soms heb je ook daden nodig. Wapenfeiten. Uiteraard beschik ik over de nodige informatie betreffende mijn kennis en jarenlange ervaring.

Ga naar de Freelancer website: Portfolio of mijn eigen Portfoliopagina op deze website en bekijk zelf mijn werk en activiteiten. Referenties nodig? Ga naar: LinkedIn. Hier vind je ook aanvullende informatie over opleidingen en ervaring. Net zoals onderschrijvingen van de organisaties en mensen die je reeds voorgingen met het aanzienlijk verbeteren van hun webresultaten via Mirjam Schrijft.

WordPress webdesigner, webredacteur, webtekstschrijver, blogger en woordenschat

WordPress weboptimalisatie, SEO, webtekst

WordPress web ontwerp en optimalisatie:

    Mirjam Schrijft